Top 2000 steeds populairder onder de studenten.

Zwolle- De laatste week stond voor veel muziekliefhebbers in Nederland in het thema van de stemweek voor de Top 2000. Van oudsher wordt er gedacht dat dit een lijst is voor de oudere generatie onder ons, maar niets is wat het lijkt. De lijst wordt namelijk steeds populairder onder de jeugd en zij krijgen volgens Sandra Hofman (22) steeds meer invloed.

“Over een kleine 4 jaar zal de lijst er anders uitzien. Ik denk dat enkele zeer oude nummers zoals wish you were here van Pink Floyd steeds verder weg zullen zakken. Deze zullen worden vervangen door wat frissere artiesten, zoals Ed Sheeran”, verteld Sandra Hofman. Sandra is niet alleen zelf een actief stemmer, maar houdt ook een top 2000 feest in haar studentenhuis en houdt een bijeenkomst op school voor de liefhebbers. Op deze manier wil zij meer aandacht op roepen voor de lijst.

“De top 2000 wordt steeds meer een oud en nieuw traditie voor mij en mijn vrienden. Ik merk dat er steeds meer studenten het over de top 2000 hebben en er actief aan mee doen. Wij hebben als vriendengroep dan ook bedacht om een nieuwjaarsfeest te organiseren dat de top 2000 eert, waarin wij als studenten samen kunnen genieten van de lijst der lijsten”    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *