26 februari 2021

Zwaargewonde (64) bij steekpartij Leeuwarden

Een 64-jarige man is vrijdagochtend neergestoken op het Stationsplein in Leeuwarden. De Leeuwarder is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, hij is inmiddels buiten levensgevaar.

De verdachte betreft een 38-jarige man uit Rotterdam met Iranese afkomst. De familie van het slachtoffer meldt in de Leeuwarder Courant dat het om een politiek gemotiveerde aanslag gaat. Het slachtoffer kwam iemand ophalen met de auto en werd toen meerdere keren gestoken. Eerst vanaf de passagierskant, later liep hij terug om hem vanaf de andere kant van de auto nog een paar keer te steken. De verdachte ging bij het horen van de politiesirenes al op de grond zitten met zijn handen op zijn rug, meldt Sterre (20), ooggetuige van het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *