Autismecafé in Apeldoorn heropent

Beeld: Mike Bloem

Auteur: Mike bloem

ZWOLLE – Op 5 november opent het Autisme Café weer zijn deuren. Dit wordt gedaan op een nieuwe locatie, namelijk Ons Honk aan de Sperwerlaan 18 te Apeldoorn.

“Het Autisme Café is een ontmoetingsplek voor mensen met autisme, zo moet je het ook zien. Het is een plek die voor en door autisten is gemaakt,” aldus Geert Verhoef, de oprichter van het Autisme Café. Het café opent iedere eerste vrijdag van de maand zijn deuren. De eerste bijeenkomst op de nieuwe locatie is vrijdag 5 november van 19:00 tot 22:00 uur.

Het Autisme Café is in korte tijd drie keer van locatie veranderd. “Ja klopt, we zaten eerst op een andere locatie,” beaamt Geert Verhoef. “We zijn drie jaar geleden begonnen bij het cafeetje van Marja. Later ging Marja echter met pensioen en toen zijn we bij een andere locatie terecht gekomen, namelijk Klein Berlijn.” Helaas viel deze verhuizing samen met de coronacrisis, waardoor het Autisme Café tijdelijk gesloten moest worden. Nu de maatregelen zijn versoepeld kon Geert weer bijeenkomsten organiseren, maar hiervoor moest hij wel eerst een nieuwe locatie vinden. Dat is uiteindelijk Ons Honk geworden, waar Geert binnenkort eindelijk weer de deuren van zijn café open kan doen.

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.