Cultuur
Olijfolie in Italië
On 19 december 2024 by yannickvandersteenYannick van der Steen
Italië staat bekend om de pasta’s, lasagne en pizza’s. Bij sommige van deze gerechten krijg je een flesje olijfolie toegediend om er eventueel aan te voegen. Maar hoe weten de restaurants of die olijfolie van goede kwaliteit is. En hoe wordt er voor gezorgd dat dat zo blijft? om daar achter te komen sprak ik met Maria Paolo Gabusi.
Archieven
Calendar
M | D | W | D | V | Z | Z |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
Geef een reactie