Personal trainers maken thuis sporten mogelijk

De personal trainers die werken bij de Basic-Fit in Assen blijven nauw contact houden met hun klanten. Doordat ook de sportscholen moeten sluiten door de uitbraak van het Corona virus, kunnen de sporters niet meer terecht in de sportscholen. De klanten die gebruik maken van een personal trainer worden via online middelen de klanten toch nog begeleid zodat ze thuis door kunnen sporten.

De schema’s die ze normaal gebruiken in de sportschool onder leiding van een personal trainer, zijn omgezet in schema’s die thuis uit te voeren zijn, denk aan gebruik maken van je lichaamsgewicht. Via WhatsApp en de telefoon houden de personal trainers contact met hun klanten.

Workouts worden natuurlijk ook op YouTube aangeboden maar volgens Klaas Holwerda, één van de personal trainers bij Basic-Fit, is dit niet hetzelfde: “Wij maken het specifiek en stemmen het op de persoon af, ook kunnen ze specifiekere vragen bij ons kwijt. Wij zijn veel meer klantgericht bezig.”

Klaas voegt er aan toe dat niet iedereen het makkelijk vindt om met dezelfde intensiteit te sporten als ze in de sportschool gewend zijn. Natuurlijk begrijpen de klanten de situatie en zijn ze blij dat er naar alternatieven zijn gezocht.

Het kan goed zijn dat wanneer de sportscholen weer geopend zijn, er nog steeds workouts thuis gedaan kunnen worden. “We hebben nu de beschikking over deze middelen, als de klant dit fijn vindt kunnen we dit perfectioneren’’, sluit Klaas af.

 

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.