Careyn schiet tekort in empathie – Interview Cees Grimbergen

Door: Serena Caruso

Utrecht – Cees Grimbergen is een televisiepresentator en journalist die op dit moment werkt voor Omroep Max. Hij houdt zich al lange tijd bezig met de situatie omtrent Tuindorp-Oost, een zorghuis van instelling Careyn. In een recente Zembla-aflevering wordt verteld over de manier waarop de ouderen worden behandeld in het tehuis. Er wordt van de ouderen verwacht dat ze tweemaal verhuizen, in plaats van een eenmalige verhuizing, wat hun eerst was beloofd. Dit brengt veel chaos en verdriet mee voor de bewoners. Ik spreek Cees Grimbergen over deze situatie.

One comment
  1. Goed werk, Serena. Onder andere door jouw berichtgeving weten we meer van de werkwijze van dit zorgconcern. En die quote over ‘te kort in empathie’ is afkomstig uit een van de onderzoeksrapporten over dit concern.
    We blijven het volgen! En jij succes.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.