TikTok interview: ”Ik wil dat mensen mijn video’s leuk vinden en dat ik ze er vrolijk mee kan maken”

Video: TikTok @stifftok
@stifftok

Reply to @louizalouiza02 R.I.P. Juice 🙏🏼❤️ #tiktokfamous #mood #fyp #xyzbca #foryoupage #duet

♬ original sound – Cale Brown

Door: Ricardo Jonker

Met meer dan een miljard downloads wereldwijd is TikTok één van de grootste apps. Ook in Nederland zijn er miljoenen mensen die de app gebruiken. De app werkt met een systeem genaamd de ‘For You Page’. Wanneer je een video post, komt die bij een bepaald aantal mensen terecht in hun feed. Op het moment dat deze mensen jouw video bijvoorbeeld liken of delen, komt deze video steeds hoger in de ‘For You’, wat betekent dat hij bij steeds meer mensen terecht komt en steeds meer mensen jouw video’s kunnen zien.

Daniel Hop is één van deze zogenoemde ‘TikTokkers’. Hij heeft meer dan 25.000 volgers en met zijn droge humor weet hij vele mensen aan het lachen te maken. Ik interviewde Daniel om te vragen naar zijn ervaringen met de app.

 

 

Audio: Daniel Hop
2 comments

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.