Sneeuwpret tijdens de coronapandemie: ”Laat het nu even los, mensen zijn heus wel verstandig”

Foto: Zoya Boering

Door: Ricardo Jonker 10-02-2021, 15.03

WAPENVELD – Er is eindelijk weer sneeuw gevallen! Mensen genieten volop van het witte winterweer en de slee en schaatsen zijn massaal van zolder gehaald. Toch is corona helaas nog steeds onder ons. Overal in Nederland was het erg druk in natuurgebieden waar ijs lag, zowel op het Heerderstrand in Heerde (zie foto) als de Hertenkamp in Epe. Bij De Hertenkamp in Epe was Marije Brem ook aanwezig. Zij had wel wat te zeggen over het mooie winterweer. Ze vindt dat – ook met corona – er gewoon soms dingen door de vingers gezien moeten worden. We moeten immers ook plezier blijven maken.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.