Jumbo Kooistra opent vernieuwde winkel
Jumbo Kooistra opent vernieuwde winkel

Jumbo Kooistra opent vernieuwde winkel

LEEUWARDEN – De supermarkt aan het Hoeksterpad in Leeuwarden is na een verbouwing van 3 weken weer geopend. Op 26 Oktober vond de feestelijke opening plaats. 

“De winkel was aan vernieuwing toe” geeft Maarten Botermans, filiaalmanager, aan. “Alle koelingen moesten vervangen worden om die energiezuinig te maken. Toen hebben we besloten om de hele winkel aan te pakken.”  Achter in de winkel is een zuivelkoeling te vinden die geschakeld is aan de koelcel in het magazijn. Hierdoor hoeft het personeel niet meer in het gangpad te staan om te vullen. “We willen graag minder verstoringen op de winkelvloer en het FIFO (first-in, first-out) vullen is zo ook een stuk makkelijker.” 

De winkel is nu voorzien van een zelfscan, een self-checkout en de foodcorner is uitgebreid. Elke dag worden er o.a. vers (belegde) broodjes, pizza’s, lasagne en sushi aangeboden in de winkel. Ook was de winkel voor de verbouwing erg donker. Door meer lichtinval heeft de winkel een ruimere uitstraling gekregen. “We zijn heel trots op de nieuwe winkel.” 

Bij de opening hebben de eerste 150 klanten een boeket bloemen gekregen en bij besteding vanaf €15,00 kregen klanten een chocoladereep cadeau. 

Bron omslagfoto: Sygnie Jenna Steegstra

Bron: Sygnie Jenna Steegstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *