Van idee naar realiteit: transformatie van Koffie&Jij naar Kweek 
Van idee naar realiteit: transformatie van Koffie&Jij naar Kweek 

Van idee naar realiteit: transformatie van Koffie&Jij naar Kweek 

HILVERSUM– Joris Dekker, mede-eigenaar van Kweek Foodbar, introduceert een vernieuwend concept in het hart van Hilversum. Na zes jaar Koffie&Jij, dat voornamelijk gericht was op vegetarisch en veganistisch eten, merkte Dekker dat de vraag van gasten veranderde. “Vegan en veganistisch is tegenwoordig overal verkrijgbaar. Daarom hebben wij ons concept herzien,” vertelt hij.  

Bij Kweek staat ontbijt, lunch en borrel centraal met een sterke focus op duurzaamheid. De verbouwing liep volgens Dekker soepel met een strakke planning van twee weken. “We hebben de ruimte optimaal benut, zodat het groter en toegankelijker aanvoelt,” voegt Dekker toe. 

De eerste reacties van gasten zijn positief. “Hoewel sommige bezoekers niet wisten wat ze konden verwachten, zijn de meeste reacties zeer enthousiast.” Kweek lijkt niet alleen oude gasten van Koffie&Jij aan te trekken, maar ook nieuwe klanten. Dekker hoopt met de nieuwe uitstraling een bredere doelgroep te bereiken. 

Kweek heeft de ambitie om een populaire ontmoetingsplek te worden in Hilversum. “We hopen dat onze gasten ons blijven bezoeken voor ontbijt, koffie, lunch en borrel, en dat we een plek zijn waar ze graag komen.” 

Op 26 oktober vindt er een feestelijke officiële openingsdag van Kweek Foodbar plaats. 

Bron foto: Melvin van Huet Lindeman

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *