Attractie- en Vakantiepark Slagharen organiseert voor het eerst in 60 jaar een Halloween-evenement 
Attractie- en Vakantiepark Slagharen organiseert voor het eerst in 60 jaar een Halloween-evenement 

Attractie- en Vakantiepark Slagharen organiseert voor het eerst in 60 jaar een Halloween-evenement 

SLAGHAREN – Voor het eerst in 60 jaar vindt er een Halloween-evenement plaats in Attractie- en Vakantiepark Slagharen. In 2023 viert Slagharen namelijk haar 60-jarige jubileum. Van 7 tot en met 29 oktober kun je in het Attractiepark griezelen in drie walkthrough-belevingen en drie scare zones: Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail.

19 okt. 2023 | bewerkt 20 okt. 10.57

Overdag kunnen families van alle leeftijden genieten en griezelen tijdens de Scary Prairie. Vanaf het ludieke tijdstip 18.06:06 vindt op acht avonden in oktober Western Nightmares plaats waarbij een leeftijdsadvies van veertien jaar geldt. Zeventig acteurs zullen je dan de stuipen op het lijf jagen in drie walkthroughs en drie scare-zones.

Attractie- en Vakantiepark Slagharen werkt voor dit Halloween-evenement samen met Leisure Expert Group, dat bekend staat als producent van spookhuizen in parken over de hele wereld.  

“Een aantal pretparken organiseert al jaren een succesvol Halloween-evenement. Wij hebben vlak voor corona ook besloten om Halloween te organiseren.”, vertelt commercieel manager Erik Veenstra, “Voor ons is het heel belangrijk dat het evenement helemaal past bij Slagharen. De thematisering van Slagharen leent zich hier uitstekend voor; het Wilde Westen en het Amerika van de jaren 50. Ook wilden we het evenement maken voor onze eigen doelgroep: jonge gezinnen met kinderen van basisschoolleeftijd en op de avonden voor de oudere doelgroepen.”

“Wat Slagharen uniek maakt in tegenstelling tot Halloween in andere pretparken is dat we drie walkthrough-belevingen hebben die zowel overdag (familievriendelijk) en ’s avonds gebruikt worden waarbij je een totaal andere beleving hebt in hetzelfde gebied.”, meldt Veenstra.

Veenstra vertelt met trots dat ze daarin goed geslaagd zijn en positieve reacties krijgen van bezoekers.

© Edgar Wieten

© Edgar Wieten