Dropshippen blijkt toch niet altijd makkelijk te zijn
Dropshippen blijkt toch niet altijd makkelijk te zijn

Dropshippen blijkt toch niet altijd makkelijk te zijn

ZWOLLE – Op social media worden vaak berichten gedeeld over dat dropshipping vaak een manier is om snel geld te verdienen. Toch vergeten mensen vaak dat er meer bij komt kijken dan alleen producten verkopen voor een hogere bedrag dan dat het product eigenlijk waard is.

Dropshipping een term dat niet vaak wordt genoemd op nieuwsmedia, toch gaan we het erover hebben. Mensen die aan dropshipping doen hebben vaak het gevoel dat dropshipping niet serieus wordt genomen. Tom Bolks een dropshipper zegt: “Mensen zien het dropshippen vaak als iets wat jonge mensen doen om snel geld te verdienen.” Verder zegt hij dat hij het gevoel heeft dat mensen dropshippers niet serieus nemen. Ook zegt hij dat dropshipping vaak wordt onderschat en dat er zeker aandacht en tijd word ingestopt door mensen die aan dropshipping doen. Zo moet je heel veel uren van een dag besteden aan dropshippen en moet je veel telefoontjes en mailtjes beantwoorden.

Verder hoopt hij dat er meer positieve dingen worden gezegd over dropshipping en dat mensen dropshipping ook erkennen als een bedrijf waar je hard voor moet werken.

Bron: Pixabay, Mohammed_hassan

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *