Presentatie: Onderzoek positie van vrouwelijke beeldend kunstenaars
Presentatie: Onderzoek positie van vrouwelijke beeldend kunstenaars

Presentatie: Onderzoek positie van vrouwelijke beeldend kunstenaars

DEN HAAG – De Boekmanstichting en het Niemeijer Fonds presenteren een onderzoek naar de positie van vrouwelijke beeldend kunstenaars in Nederland. Er is gekeken naar de arbeidsmarktpositie, carrièreverloop en de representatie van vrouwelijke beeldend kunstenaars. Het rapport zal 28 maart in het Mauritshuis in Den Haag overhandigd worden aan demissionair staatssecretaris Fleur Gräper (Cultuur en Media) in aanwezigheid van experts uit het veld.

Tijdens een interview met Jesper Bekkers, persvoorlichter van de Boekmanstichting, worden verdere inzichten over het onderzoek besproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *