20 mei 2024

Derde Cruijff Court Plus in Apeldoorn geopend. 

Door tristanvanbon nov4,2023

APELDOORN In Apeldoorn is op dinsdag 31 oktober de derde Cruijff Court Plus geopend. Dit gebeurde aan de Aristotelesstraat in de wijk Sprenkelaar. Deze multifunctionele sportlocatie, geïnspireerd door de legendarische Johan Cruijff, biedt niet één, niet twee, maar drie sporten op dezelfde plek. Je kunt hier namelijk voetbal, 3×3 basketbal en volleybal uitoefenen.

Het Cruijff Court Plus is een eerbetoon aan de nalatenschap van de Nederlandse voetbalicoon Johan Cruijff en zijn visie op sport voor iedereen. Dit innovatieve sportveld is ontworpen om toegankelijk te zijn voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus en is een aanvulling op de lokale sportinfrastructuur.

Het unieke aspect van dit Cruijff Court Plus is dat het drie sporten ondersteunt. Of je nu een voetballiefhebber, volleybalspeler of een 3×3 basketbalfanaat bent, dit veld biedt mogelijkheden voor iedereen om actief te zijn en plezier te beleven.

De opening van dit Cruijff Court Plus werd bijgewoond door sporters, lokale bestuurders en vertegenwoordigers van de Johan Cruijff Foundation. Desmond Post, Projectmanager van de stichting verklaarde: “Dit veld belichaamt de visie van Johan Cruijff om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Het is een geweldige plek om samen te komen, plezier te hebben en een gezonde levensstijl te bevorderen.”

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *